SİVAS / GEMEREK - Eskiyurt Ortaokulu

Okulumuzun Ek Bina Açılışını Kaymakamımız Sayın Muhammed Taha BÜYÜKSERİN yaptı

Öğretmenlerimizin büyük emekler vererek atıl vaziyette bulunan eski binamızı yeniden eğitime kazandırma projesiyle beraber tüm kullanılmayan eski eşyalar raflara kaldırılarak sınıflarımızı yeniden dizayn ettik. Boya bakım işlemleri sonrası 6 derslikli çok amaçlı salonumuzun açılışına Kaymakamımız Sayın Muhammed Taha BÜYÜKSERİN , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yükselen Dursun ve ilçe Kurum Müdürlerimizin teşrifleriyle beraber açılışımızı gerçekleştirdik.

Yayın: 16.12.2022 - Güncelleme: 16.12.2022 14:32 - Görüntülenme: 138