SİVAS / GEMEREK - Eskiyurt Ortaokulu

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

Mrt

- Kitapsız büyüyen çocuk, susuz yetişen fidana benzer.

Valiliğimiz himayelerinde, İl Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #HedefProjesi kapsamında #okuyannesil etkinliğinde 18 Mart Pazartesi Günü 1. Ders saatinde hep birlikte kitap okuduk.

BİLİM KÖŞEMİZ

Mrt

Bir milletin büyüklüğü ve ahlaki gelişimi, hayvanlara olan davranış biçimi ile değerlendirilir.

Mrt

“Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” diyen Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un sözlerindeki manayı her daim hatırlamayı ve hatırlatmayı borç biliriz.

İstiklal Marşınızın özü milli birlik, beraberlik, kardeşlik ve manevi değerlerimizdir. Biz de birlik ve beraberliğimizi duyurmak için İstiklal Marşımızın anlam ve önemini adımlarında bilgeliği taşıyan Öğretmenlerimiz ve yetiştirdiğimiz öğrencilerimizle dile getirdik.

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. Yıl Dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Şbt

Okulumuz kız voleybol takımı İlçemizde düzenlenen okullar arası voleybol müsabakalarına katılım sağlamıştır.

Şbt

- Kitapsız büyüyen çocuk, susuz yetişen fidana benzer.

Valiliğimiz himayelerinde, İl Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #HedefProjesi kapsamında #okuyannesil etkinliğinde 28 Şubat çarşamba günü 4. Ders saatinde hep birlikte kitap okuduk.

Şbt

6,7, ve 8. sınıflarımızdan oluşan  Okul Futsal Takımımız İlçe Turnuvalarında grup aşamalarında 3. olmuştur.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yükselen DURSUN okulumuz öğretmenleri ile 'Akademik Başarıyı Artırmaya Yönelik Çalışmalar' konusunda istişare toplantısında bulunmuştur.

Şbt

Valiliğimiz himayelerinde, İl Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen Hedef Projesi kapsamında 20 Şubat Salı Günü 3. Ders saatinde hep birlikte Kitap okuduk.

Şbt

kulumuz Müdür Yardımcısı Şehriban YAĞAN koordinatörlüğünde 5-A sınıfımız ile beraber Sosyal Bilgiler dersinde “İlk çağlarda mimari yapı ve teknolojinin mimari yapılardaki  etkisi” konusuna çamur çalışması ile değinilmiştir.  Bu çalışma ile birlikte öğrencilerimiz soyuttan-somuta öğrenme yöntemi hakkında bilgi sahibi olmuştur.

Ara

Valiliğimiz himayelerinde, İl Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #HedefProjesi kapsamında #okuyannesil etkinliğinde 21 Aralık Perşembe günü 2.ders saatinde hep birlikte kitap okuduk.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında  öğrencilerimize engelli bireyler hakkında farkındalık sağlamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenen  'Buğday Tanesi' adlı film izletilmiştir.

NOKTALAMA İŞARETLERİ PANOMUZ