SİVAS / GEMEREK - Eskiyurt Ortaokulu

Kas

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni öncülüğünde okulumuz öğrencilerine kan grubu testi yapıldı. Öğrencilerimize yapılan testin içeriği aşama aşama gösterilerek kan grupları hakkında bilgi verildi.

Kas

Gemerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulumuza görevlendirilen Okul Rehberlik Öğretmenleri okulumuz öğrencilerine

1- Akran Zorbalığı

2- Bağımlılıkla Mücadele ( Sağlıklı Yaşam, Tütün Bağımlılığı, Teknoloji Bağımlılığı)

3- LGS Tanıtımı

4- Motivasyon

5- Verimli Ders Çalışma

6- Bireysel Rehberlik Çalışmaları konularında eğitimler verdi.

Kas

Basıncın yüzey alanına etkisini kavramak için 8-A sınıfı öğrencilerine Fen Bilimleri Öğretmenimiz öncülüğünde eğitim verilmiş olup yaparak-yaşayarak öğrenme gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Valiliğimiz himayelerinde, İl Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen #HedefProjesi kapsamında #okuyannesil etkinliğinde 31 Ekim Salı günü 1.ders saatinde hep birlikte kitap okuduk.

Milli Mücadele Kadın Kahramanlarımız - Oratoryo

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

100. YIL PANOMUZ

29 EKİM SONSUZA ADLI KUTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ

Öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Veli Toplantımız

İlçe Milli Eğitim Müdürümü ve Öğretmenlerimiz Arasında yapılan toplantı

OKU-YORUM KÖŞEMİZ

8. Sınıf Hazırbulunuşluk Sınavı

KİTAP OKUMA SAATİ

Ara

Öğretmenlerimizin büyük emekler vererek atıl vaziyette bulunan eski binamızı yeniden eğitime kazandırma projesiyle beraber tüm kullanılmayan eski eşyalar raflara kaldırılarak sınıflarımızı yeniden dizayn ettik. Boya bakım işlemleri sonrası 6 derslikli çok amaçlı salonumuzun açılışına Kaymakamımız Sayın Muhammed Taha BÜYÜKSERİN , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yükselen Dursun ve ilçe Kurum Müdürlerimizin teşrifleriyle beraber açılışımızı gerçekleştirdik.