SİVAS / GEMEREK - Eskiyurt Ortaokulu

Eskiyurt Ortaokulu

Eskiyurt Köyü Gemerek/SİVAS
Vizyon
Milli değerlerinin bilincinde olan, bilim ve teknolojinin ışığında; öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı bireyler yetiştiren, evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan tüm insanlara eşit davranan, fiziki, teknolojik, eğitsel imkânları içerisinde kaliteli bir kurum olmak.
Misyon
Tüm öğrencilerimizin gelişim özelliklerinin gerektirdiği öğrenmeleri sağlayarak temel eğitimlerini almalarını sağlama, onları Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, kendilerine güvenen, sorumluluk sahibi, demokratik bir ortamda, tartışma, araştırma, yorumlama ve çözümleme gücüne sahip ve bir gün Türkiye Cumhuriyeti’nin iş gören ve yönetim kadrolarında görev alacak bireylerini topluma, hayata ve ortaöğretim kurumlarına hazırlamak.
GİRİŞ 08.30 ÇIKIŞ 14.50
Ulaşım
Öğretmenlerimiz okula ulaşımı servis ile sağlamaktadır. İsteyen öğretmenler kendi araçları ile de gelip gitmektedir. Okulumuza ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmamaktadır.
Okulumuz ilçe merkezine 30 km uzaklıktadır.